Werk & projecten

Bedrijven & organisaties die samenwerken met Invencio

CV Service Mast
Een nieuwe website met Online boekingsmodule, verbeterde vindbaarheid. Invencio heeft CV Service Mast hier in mogen voorzien.
Hairfashion Jeanell
Hairfashion Jeanell is een kapsalon in Deventer. Een kapsalon waar ze meer doen dan alleen het knippen van je haar. Bij Hairfashion Jeanell werken ze samen met u aan uw eigen stijl. Invencio heeft de website van Hairfashion Jeanell mogen ontwikkelen.
Tekststyle
Tekststyle corrigeert, redigeert en schrijft al uw teksten. Zoals persberichten, brochures, (digitale) nieuwsbrieven, webteksten, handleidingen en jaarverslagen.

Invencio heeft het logo en visitekaartje mogen ontwerpen.

Casa Arminho
Casa Arminho is importeur van Portugese wijnen en streekproducten, deze worden geleverd aan horecagelegenheden in Nederland. De eigenaar gaat met enige regelmaat naar Portugal voor het bezoeken van diverse wijnhuizen. Casa Arminho bestaat sinds november 2006, Invencio heeft het logo mogen ontwerpen. Uiteraard konden visitekaartje en website niet achterblijven.

Prijzen zijn incl. 21% BTW, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Op alle producten & diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.
© Copyright 2008 - 2022 Auteursrechtelijk beschermd volgens Nederlandse Auteurswet, inbreuk op het Auteursrecht is strafbaar. Overige logo's en handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Invencio staat in het handelsregister 62975145