Zoekmachine optimalisatie

Hoe kun je gevonden worden op het web?
Er is veel informatie over zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend onder de afkorting SEO (Search Engine Optimization). Waarom zoekmachineoptimalisatie oftewel SEO zo belangrijk is lees je hieronder.

Zoekresultaten
Je hebt gerichte bezoekers die een website rechtstreeks bezoeken of de exacte (bedrijfs)naam invoeren. Daarnaast heb je bezoekers die via een zoekmachine op de website terecht komen. In de zoekresultaten is het belangrijk om hoog te scoren zodat men jouw website uitkiest om te bezoeken. Echter is het wel belangrijk dat bezoekers daadwerkelijk geintereseerd zijn in het product of de dienst op jouw website.

Indexering
Zoekmachines indexeren voortdurend websites, zodra een website online staat gaan zoekmachines alle tekst, afbeeldingen & broncode indexeren. Ze kijken hierbij hoe relevant de inhoud van de website is, op basis daar van krijg je een bepaalde positie bij de zoekmachine. Wanneer er bij een zoekopdracht via de zoekmachine iemand voor jouw website kiest krijgt de website een betere waardering en uiteraard ook positie.

Prijzen zijn incl. 21% BTW, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Op alle producten & diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.
© Copyright 2008 - 2022 Auteursrechtelijk beschermd volgens Nederlandse Auteurswet, inbreuk op het Auteursrecht is strafbaar. Overige logo's en handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Invencio staat in het handelsregister 62975145