Bestanden aanleveren

Overzicht van aanleverspecificaties en instructies

Fotobestanden
Fotobestanden dienen aangeleverd te worden met een resolutie van 300dpi. Mocht de totale grootte boven de 10MB zijn adviseren wij dit te uploaden. Uploaden naar de bestandsserver van Invencio kan via de website.


Logo, symbolen & illustraties
Wij adviseren bij het aanleveren van een logo of illustratie het originele vector EPS-bestand naar ons te versturen. Zo kan plaatsing in uw eigen drukwerk of advertentie probleemloos verlopen.


Tekstbestanden
Als u tekst wilt aanleveren kunt u gebruikmaken van de bestandsformaten .doc .docx .txt .rtf en .pages
Advertenties
Mocht u een advertentie aanleveren voor plaatsing in een magazine of andere uitgave dan kunt u het beste een drukklaar PDF-bestand zonder afloop en snijtekens aanleveren.


Hoe kan ik bestanden aanleveren?
Het aanleveren van bestanden kan via e-mail, sommige bestanden (waaronder foto en videomateriaal) zijn meestal erg groot. In dat geval is het gebruik van WeTransfer aan te raden.

Bestanden verzenden (via WeTransfer, tot 2GB)

Weet u niet zeker of uw bestand geschikt is?
Bij twijfel over uw bestand kunt u het beste contact met ons opnemen.

Neem contact op


Prijzen zijn incl. 21% BTW, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Op alle producten & diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.
© Copyright 2008 - 2022 Auteursrechtelijk beschermd volgens Nederlandse Auteurswet, inbreuk op het Auteursrecht is strafbaar. Overige logo's en handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Invencio staat in het handelsregister 62975145