Beheer

Beheer & behoud van een website
De website is online, maar nu? Alle tips voor een blijvend goede website.

Inhoud
Zorg er voor dat de inhoud van website altijd actueel is, verwijder daarom ook informatie en berichten die erg oud zijn of geen toegevoegde waarde hebben.

Actueel
Vandaag kan een bedrijf niet zonder website, is er niet genoeg nieuwe informatie om wekelijks of maandelijks iets op de website te plaatsen? Dan is de website al snel statisch, een website doen dan eigenlijk alleen nog dienst als contact pagina. Een koppeling met social media kan een toegevoegde waarde zijn wanneer je daar minsten wekelijks nieuwe berichten op zet.

Bezoekers
Zorg ervoor dat jouw klanten een reden hebben om de website te bezoeken, maak het voor klanten de moeite waard om de website te bezoeken. Afbeeldingen & video's zijn interessant om te bekijken. Enorm lange teksten en verslagen zal alleen een enkeling gaan lezen.


Domein keuze

Domein & hosting

Kies uw domeinnaam, uwwebsite.nl
...of liever een .com?

Kies domeinnaam »

Ontwerp

Ontwerp

De vormgeving is belangrijk om de inhoud van uw website kracht bij te zetten

Over ontwerp »

Beheer

Beheer

De website is online, maar nu? Alle tips voor een blijvend goede website.

U bekijkt deze pagina

Prijzen zijn incl. 21% BTW, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Op alle producten & diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.
© Copyright 2008 - 2022 Auteursrechtelijk beschermd volgens Nederlandse Auteurswet, inbreuk op het Auteursrecht is strafbaar. Overige logo's en handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Invencio staat in het handelsregister 62975145